Порука Француза: Срамота ме је због наших злочина над Србима

0
18
Жан Лик Шафхаузер
Жан Лик Шафхаузер, функционер Националног фронта и француски посланик у Европском парламенту

Жан-Лик Шафхаузер, функционер Националног фронта и француски посланик у Европском парламенту (ЕП), у свом говору у ЕП осудио је подршку коју Европска унија пружа мафијашкој држави Косово.

Шафхаузер је рекао да га је срамота због свих злочина које је Европа урадила Србији, НАТО бомбародвања и отмања дела територије, а малтене све због интереса САД.

Прочитајте шта је све још рекао овај Француз за говоринцом Европског парламента, тада 2016. године.

Драге колеге, Србија же сигурно у будућности приступити Европској унији, снагом свога народа, чак и ако је још увек потребан напредак у борби против криминала.

Али ако желимо да овај извештај буде фер, зашто не помиње анти-српске и анти-православне потезе „Косова“, мафијашке државе?

Зашто да заборавимо нашу дужност да се сетимо, наше срамоте за оне злочине које смо починили над српским народом: за НАТО пропаганду, лажне доказе о етничком чишћењу, направљеном од стране Немачке, да би се подржало бомбардовање. Сви ти лажни докази су били да оправдају, оно што се оправдати не може, а то је уништење економије и народа те земље?

Зашто да ћутимо о ономе што смо створили на Косову, мафијашку државу, коју смо ми, Европљани изградили на основу криминалних кланова, узимајући део територије од Србије?

Уопштено говорећи, наша политика проширења, за мене, као еврпског Алзашанина, је срамота. Уместо да градите мостове, као што земље источне Европе граде мостове између Истока и Запада, ви градите зидове између различитих страна, копате ровове, завађујете народе, само зарад интереса западне доминације, и у крајњој линији, за интерес САД.

Ваша политика проширења је анти-европска!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име