Мизерном хрвату Милановићу Пирке очитао буквицу

0
8
Милановић
Зорану Милановићу Пирке очитао буквицу

Мали Милановић, некада премијер лијепе њихове Хрватске опет гура нос где му место није. Воли Београд и Србију, па то ти је!

Мали, ситни, мизерни Зоран Милановић, некада премијер лијепе њихове Хрватске каки ли каки. Лапрда на сва уста о Београду и Србији. Толико опет лапрда да ће му се лице још више орошити. Лупета мали хрвоје о некаквој чаршијској политици, само тако.

Изјављује да се у Србији данас води “чаршијска политика”, која уз одређене паузе, дрма београдском политичком сценом дуже од 100 година.

Шта то каже мали Милановић ријечком Новом листу

“To je tačnije rečeno srbijanska, odnosno čaršijska politika. U Beogradu i danas postoji nama s hrvatske levice i levog centra relativno bliska i ne baš malobrojna grupa ljudi, ali postoji i famozna čaršija. Razumijete o čemu govorim. Ta čaršija, uz određene stanke, drma beogradskom politikom već dulje od 100 godina”.

И тако, још по нешто лупета мали хрвоје.

Ало бре мали хрвоје! Дедер се макни од нас Срба, не узимај нас у уста. Живи бре и уживај у лијепој твојој. Ти си бре у ЕУ, који мој се тртиш и гураш своје јебено рошаво лице нон стоп на вамо. Ружан си бре, макни се са плота! Не плаши нам децу!

Да те Пирке подсети да вам је ова чаршија изборила слободу од Аустроугарске круне, научили смо вас како се користи кашика и виљушка…Хтели сте у Јевропу, па мрш бре тамо! Ал вам намакли јарам, а? Јеби га, тек вам следи робовање. Нису вам они помагали да ви будете слободни него да вас лакше гузе!

Ви сте бре у Југи и вредели нешто, а сада сте у Европи шта? Статистичка грешка!

И зато: Куш море!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име