Обележавања Дана победе у Паризу

На церемонији обележавања Дана победе у Паризу распоредом седења по први пут су изједначени агресори у Првом светском рату и њихове жртве.

Да ли је данашња француска политика према Србији некоректна и неискрена. Ради се о својеврсној политичкој интенцији на линији залагања да се та косовска независност потврди на сваки начин.

Задовољни су собом - победници и поражени у првом реду на прослави
Да ли се Богу смејете Нацисти!

То смо видели, како јуче, тако и по ставу Француске да ће подржати улазак Косова у Интерпол на сваки начин и по сваку цену.

Хитлеров начелник генералштаба Адолф Хојзингер
Хитлеров начелник генералштаба Адолф Хојзингер такође је био председавајући војног комитета НАТО-а од 1961. до 1964. године

У првим редовима су били смештени савезници из НАТО и ЕУ, а није се водило рачуна ко се на којој страни борио током Првог светског рата.

Нато штаб
Нато штаб, случајност да личи на 2 СС слова, или не?

Французи су у средњем веку имали више слуха за значај Косовске битке и за поштовање онога што је српска војска урадила 1389. него што данас имају за велику победу српске војске, раме уз раме са француским војницима у Првом светском рату.

Некада су у част српској војсци звонила сва звона у црквама у Француској, а краљ лично присуствовао молебану у Богородичиној цркви у Паризу. Данас се у том истом Нотр Даму, на срамоту Француске, поводом века од победе у Првом светском рату, поред српске заставе вијори и косовска, самопроглашене државе на тлу Србије.

Тачи поред Путина и на Мировном форуму у Паризу

Након скандала са распоредом седења на свечаности у Паризу поводом Дана примирја у Првом светском рату, сада се Хашим Тачи нашао у првом плану и на Мировном форуму.

Хашим Тачи
Скандал са распоредом седења на свечаности у Паризу поводом Дана примирја у Првом светском рату

Француски амбасадор: Молимо председника Вучића и српски народ да нас извини

Амбасадор Француске у Београду Фредерик Мондолони је упутио данас извињење председнику Србије Александру Вучићу и српском народу због протокола и распореда седења на свечаности обележавања Дана победе у Паризу.

„Ми не заборављамо да је Србија изгубила трећину становништва. Данас је требало да славимо. Ово је покварило данашњу прославу. За нас је оно што се десило неспретност која је за жаљење и ми молимо председника Вучића и српски народ да нас извини“, рекао је Мондолини за ТВ Прва.

Па господине Мондолини мало ћеш да извиниш. НЕ ПРИХВАТАМО ИЗВИЊЕЊЕ. Прихватићемо, можда, када поништите признање тзв. независне државе „Косово“!

Још се сећамо како су у Москви обележили Девети мај и ко је марширао у Пуку бесмртних са Владимиром Владимировичем Путином. То су била два народа — један који је дао највеће жртве и које је представљао Бењамин Нетанијаху, а други народ, Срби, после Совјета дао је највише бораца.

Једино што је овде вредело је то што су се активисткиње „Фемена“ у топлесу окупиле и код Триумфалне капије носиле транспаренте на којима је писало „Добродошли ратни злочинци“. Онда су кренуле ка колони возила у којима се налазио Трамп.

Активисткиње "Фемена"
Активисткиње „Фемена“ у топлесу окупиле су се и код Триумфалне капије носећи транспаренте на којима је писало „Добродошли ратни злочинци“

Свака част девојке! Тако се брани Слобода!

Зар је потребно писати пуно?

Србија је понижена у Паризу
Србија је понижена у Паризу. Срам те било Француска државо! Стиди се!

Довољне су фотографије са лица места. Све је јасно нама у Србији, све.

Макрон и Меркел се додирују
Француски председник Макрон ваћарио Меркелову на прослави у Паризу

Мој предлог је да се откаже посета француског председника Макрона Србији! Док не покажемо зубе неће нас ценити! А као разлог се слободно може навести да се Српски народ осећа понижено, осрамоћено и издато од стране Француске и француког народа.

А ако не знате погледајте и ЦИА грб – у средини има обрисе НАТО савеза, али и „наци свастике“

ЦИА
ЦИА амблем са грбом НАТО односно нацистичке Свастике

Ево још једне слике па сами просудите, али мало и истражујте о повезаности Нациста, САД, ЦИА, Немачке….Чуда су се дешавала после Другог светског рата…

Нато и свастика
НАТО симбол је у ствари СВАСТИКА симбол нациста